Sibiu
0731 372 030
office@pensiunisibiu.ro
Blog Pensiuni Sibiu
Airfield Festival Sibiu – un festival care creste de la an la an
Airfield Festival Sibiu 2017

sursa foto: http://www.turnulsfatului.ro

              Când vine vorba de muzică electronică și nu numai, Sibiul este reprezentat la nivel național de propriul festival care reușește să atragă tot mai mulți iubitori de muzică electronică, hip-hop și alte genuri. Cu un mix de evenimente și activități pline de adrenalină sau foarte interesante, Airfield Festival și-a câștigat locul în rândul festivalurilor de muzică din România, tot mai mulți tineri participând la acest festival.

              Festivalul se desfășoară la Aerodromul Măgura, între Sibiu și Cisnădie, la doar km 5 de Sibiu. Nu doar selecția de artiști atrage foarte mult tineret la acest festival, ci și evenimentele și activitățile propuse de organizatori. Astfel, pentru iubitorii de adrenalină există posibilitatea activităților aviatice precum: zborul cu avionul sau elicopterul, saltul cu parașuta, dar și posibilitatea de a-și face de cap în skate park sau dirt park.

            Airfield Festival se desfășoară între 29 Iunie și 2 Iulie și este un eveniment care dă startul festivalurilor de vară din România. Abonamente sau bilete încă mai sunt disponibile la prețuri foarte rezonabile. Astfel, un abonament festival de 4 zile se vinde a prețul de 129 de lei, biletele pe o zi se vând cu valori cuprinse între 39 și 49 de lei, iar biletele pentru accesul în camping pe durata celor 4 zile sunt la doar 49 de lei. Zona de camping dispune de toalete și dușuri, locuri de campare fiind peste 5000, iar locurile de parcare sunt tot atâtea. Pentru cei care preferă să nu se cazeze în camping, locurile de cazare din Sibiu pentru perioada 29 Iunie – 2 Iulie pot fi găsite la prețuri între 206 lei și 2652 lei. Ca modalități de transport pot fi folosite taxiurile sau transportul în comun, locația festivalului fiind foarte ușor accesibilă.

           În acest an festivalul propune o selecție de artiști străini și autohtoni din genuri musicale precum hip-hop, tehno, indie, alternative și rock, în total peste 100 de artiști vor susține concerte pe cele 4 scene ale festivalului. Printre artiștii confirmați se numără Gorgon City, Adriatique, Paraziții, Subcarpați, Gojira & Planet H, DOPE D.O.D. și mulți alții. Festivalul dispune și de zone de relaxare, ateliere de creație, workshopuri, terenuri de fotbal, volei de plajă, badminton, show-uri de parkour sau alte demonstrații de sporturi extreme. Zona de baruri și de food-court nu poate lipsi, iar ofertele de mâncare și băuturi fiind foarte diversificate.

          Dacă la ediția din anul 2016 numărul participanților s-au triplet față de ediția precedent, ajungând la 30000 de participanți în cele 4 zile de festival, la ediția din acest an, numărul participanților se așteaptă să crească, iar organizatorii pregătesc surprize și activități pe măsură.

           Airfield Festival a dobândit în decursul anilor o reputație foarte bună, reușind să atragă la acest eveniment tineri din toată țara și nu numai, datorită artiștilor care concertează la acest festival, dar și datorită multitudinii de evenimente și activități care au loc în cadrul acestui festival. Astfel, a reușit să se impună în rândul festivalurilor de acest gen la nivel național.

0 Comentarii

Adauga Comentariu
Ai unele intrebari sau probleme cu rezervare online? Ne puteti contacta cu usurinta prin intermediul contactelor de mai jos.