Sibiu
0731 372 030
office@pensiunisibiu.ro
Cazare Apartament Apartament Cibinium Sibiu
Cazare in zona semicentrala a Sibiului intr-un apartament modern in regim hotelier, la 5 minute de mers pana in Piata Mare Sibiu.

Max Personane
Nr. Camere: 2
Marime Apartament: 65 (mp2)

       Apartament Cibinium Sibiu ofera cazare in Sibiu, zona semicentrala, intr-un imobil constructie noua, la 700 de metri de la Pasajul Scarilor. Apartamentul are o suprafata de 65 mp si se afla la 800 de metri de Piața Albert Huet. Wi-Fi gratuit este oferit în întreaga proprietate.  Apartamentul este complet utilat, modern amenajat si pregatit pentru cazare.        

       Parcarea privată gratuită, situiata la subsolul imobilului, disponibilă la acest apartament. Piața Mare ( centrul Sibiului) este situat la 900 de metri de Apartament Cibinium Sibiu, în timp ce Turnul Sfatului, situat de asemenea in Piata Mare, din Sibiu se află la 900 de metri distanță. Cel mai apropiat aeroport este situat pe Soseaua Alba Iulia,  Aeroportul Internațional Sibiu, la 4 km de proprietate. 

  • Wi-Fi
  • Include TV prin satelit și cablu
  • Frigider
  • Loc de parcare
  • Vedere frumoasă asupra orașului
From 15:00 hours
Until 12:00 hours
Cancellation and prepayment policies vary according to room type. Please email to us to learn more about it.
Pets are allowed but charges may be applicable.
When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.


Ai unele intrebari sau probleme cu rezervare online? Ne puteti contacta cu usurinta prin intermediul contactelor de mai jos.